INDONESIA | ENGLISH
HISTORY

European Slimming Centre (ESC) was established on October 12, 2006 in Darmawangsa, Jakarta, with the focus on slimming treatments. SlimGourmet was created in February 2008, due to a high market demand.

SlimGourmet provides a solution to control the eating habit of clients outside the treatments that have been provided by ESC, which are designed to accelerate the process of losing body weight. Euro Skin Lab, which is designed to provide the most advanced technology & solution in skin care, was also created due to high market demand in May 2008

Therefore, in September 9, 2009 (09-09-09), our three companies merged under one group of management with the name of EUROMEDICA GROUP.

MISSION STATEMENT

As a part of Euromedica Group, SlimGourmet's mission is to utilize Calorie Counting method in creating and arranging our extensive menu engineering to not only help accelerate the process of losing body weight, but also to provide the best experience in taste satisfaction.

With the combined experiences of our staff & chefs, we are able to guarantee the dining experience of a five-star hotel with first class service.
HOW IT WORKS 

1. Contact Us

Your consultant will be your partner in lifestyle change, understanding you and your personal viewpoint, offering skills, strategies and information to enhance your diet success.

2. Customized Packages

One size does not fit all, not in pants, not in programs either. Pick the program that best works for you whether your goal is to lose weight or to live a healthy life.

3. Specialized Chefs

Each day your meals are cooked & prepared by 5 gourmet chefs that specialize in Indonesian, Japanese, Western, Italian, & Asian by using fresh premium products.

4. Twice a Day Delivery

Our 24 hours promise guarantees that the time it takes from the supplier, to our kitchen, and to your table, is always less than 24 hours to ensure the freshness of your meal.

5. Eat & Enjoy

We have designed an extensive menu variety that guarantees to keep your taste buds happy each and every bite. No Cooking, No Counting, No Cleaning, just eat & enjoy..
BEHIND THE KITCHEN
 
At SlimGourmet, our team of culinary experts has
the education and the experience that is
internationally known.


Chef H. Suyadi
As SlimGourmet's Head Chef, he has over 30 years of experience in creating and serving gourmet dishes in high-end hotels and high-end restaurants all over Indonesia, such as, Kartika Chandra, Hilton, Borobudur, Mercantile Club, Jakarta American Club, etc.
 
Jocelyn Halim, BSc Biochem (Tufts University) & MNutriDiet
As SlimGourmet's Director, she received her Masters degree from University of Sydney with High Distinction; completed food service and clinical training in several hospitals and aged-care centers; and worked in Sydney as a clinical diabetes dietitian and research dietitian focused on weight management and disease prevention.
 
Meilita Dwi Paundrianagari, S.TP., M.Gizi
As SlimGourmet’s Nutritionist, she received her Master Degree from University of Diponegoro with Cumlaude. Specializing in food technology and food safety. She ensures the nutrient content of food, adequacy of food quantity, appropriate cooking techniques, and food safety for clients balanced nutrition.
 
Desy Nur Arista, AMD. Gz
As SlimGourmet's Registered Nutritionist, she graduated  from Politeknik Kesehatan Kemenkes Tanjung Karang Bandar Lampung. Specializing in clinical nutrition and slimming program. She dedicates all her focus on service and education to help clients reach their personal goals.
Tia Ayu Mentari Dewi, S. Tr. Gz
As SlimGourmet’s nutritionist, she obtained a bachelor degree from Politeknik Kesehatan Kemenkes Jakarta II. She focuses in weight slimming, monitoring nutrition content and food safety.

Nofika Aisyah, S.Gz
As SlimGourmet’s nutritionist, she graduated from University of Indonesia with cumlaude title. She has concern in clinical nutrition and slimming program. Through the best service and nutrition education, she will help clients to meet their goals.
PREMIUM PRODUCTS
 


HEALTHY PACKAGE
For those who want to maintain a stable weight and to live healthy lifestyle, we have designed this package with an extensive menu option that guarantees to keep your taste buds happy each and every bite.

REGULAR SLIM PACKAGE
This package is designed for those who want to lose 2-4 kg in 4 weeks, it utilizes calorie counting methods to prepare both lunch and dinner menu to reduce body weight, while providing a taste of a five-star hotel style cuisine.

POWER SLIM PROGRAM
Designed to be the ultimate crash course in diet catering in order to maximize the process of losing body weight. This program uses the concept of ZERO  BAD FAT & CARBS using imported PREMIUM NUTRIENT PACKED Extra Virgin Olive Oil, a method proven to produce a significant 5-10 kg weight loss in one month!

_________________________________________


KIDZGOURMET  (click here for more info)
Balanced nutrition is the concept of this product, the theory is 45%-65% Carbs, 10%-25% Protein and 30% Fat which are all needed for physical growth, brain development (IQ) and to build a strong immune system for the body especially in the crucial age 3-12 years old.

SLIMGOURMET+ (click here for more info)
This "food as medicine" manner of eating habit is the best solution for most illness such as obesity, diabetic, cholesterol, and even cancer. Our experts had teamed up with a list of hospitals and doctors in order to gain the knowledge, confidence, compassion and skills required to integrate food as medicine.

 

PREMIUM SERVICES

Healthy & Fresh Ingredients:
  • Imported Extra Virgin Olive Oil
  • USDA Organic Brown Rice
  • 100% Imported Beef
  • No MSG
  • No Trans Fat Oil
  • Halal
Premium Services:
  • TUV NORD Certified
  • 24 Hours Promise
  • Twice a day Delivery
  • 5 Specialized Chefs in 5 different cuisines
  • Monitored by a team of certified Nutritionists

SUCCESS STORIES

David Darmawan S.

Saya sangat bersyukur dapat disupport oleh Slim Gourmet, baik konsultan dan nutrisionis selalu memberi saya semangat. Untuk pelayanan dan keramahan saya kasih jempol. Kurir juga ramah tiap mengantar. Untuk makanan diet menurut saya bervariasi, jadi saya tetap bisa makan enak. Terima kasih kepada konsultan, nutrisionis, tim kitchen dan smua staff Slim Gourmet.

Pongky Prasetyo

Dulu karena lifestyle yang buruk, berat badan saya mencapai 86.5kg, dan kolesterol saya 253, setelah saya mengkonsumsi SlimGourmet selama 2 bulan disertai olahraga teratur, berat badan saya sekarang 78.4 kg, kolesterol saya turun menjadi 162, ukuran celana turun 2 nomor. Kini saya merasa lebih fit,  jarang sakit, dan lebih ganteng. Setiap kali makanannya datang, teman-teman saya tidak percaya kalau itu makanan diet karena rasa dan aromanya sangat menggugah selera.

Christantina H. (SlimGourmet+)

SlimGourmet+ adalah makanan paling pas buat saya. Sudah 3 bulan ikut catering SlimGourmet kolesterol saya turun signifikan, bahkan kalau saya berhenti sebentar saja cateringnya asam urat saya langsung naik, makanya saya selalu pesan SlimGourmet untuk tetap menjaga kestabilan kesehatans saya. Makanannya juga enak dan pengantarannya on-time, service-nya juga cepat deh. Pokoknya SlimGourmet solusi yang terbaik untuk yang punya masalah medis seperti saya. Sukses selalu SlimGourmet…

Caroline Zachrie

SlimGourmet is delicious! Keep up the good work! Hope SlimGourmet will be a great success.

Krisdayanti

SlimGourmet is my best friend, yang memberi solusi bagaimana berpola makan sehat tanpa takut salah porsi dan nutrisinya. Pilihan menu yang lezat membuat energi di tengah aktivitas saya tetap terjaga. Packaging yang praktis dan higienis mudah saya konsumsi di mana saja.

Vincent Ryan Rompies

SlimGourmet makanannya enak, bervariasi dan sgt membantu sy dalam menjalani program diet. Makanan jg diantar tepat waktu. Consultant-nya jg ramah dan cekatan..Pokoknya utk program diet yang sehat SlimGourmet is the best lah.

Titi Kamal

Saya suka dengan variasi makanan diet disini, selain sehat, membuat saya tetap langsing, walau sibuk beraktivitas...

Aline Tumbuan

A brilliant solution for those who fancy great taste of food yet want to stay best in shape. Dengan pilihan menu yang sangan beragam, kualitas rasa dan bahan yang baik membuat SlimGourmet stands out and win my heart!!!

Deswita Maharani BB

Setelah 20 hari mengkonsumsi SlimGourmet secara teratur makan siang dan malam,di sertai dengan olah raga yang juga teratur, berat badan saya turun 3kg. Dan yang luar biasa adalah ternyata rasa dari makanan SlimGourmet itu sendiri betul-betul enak. Dan sama sekali tidak seperti makanan diet pada umumnya, jadi berat badan tetap turun,tapi tidak membuat kita kehilangan selera makan. Jadi untuk makanan sehat dan bergizi SlimGourmet adalah pilihan yang tepat.

Ashanty

Thanks to SlimGourmet buat makanan diet & perawatan buat Tim Anang & Ashanty... Kita berhasil lhooo. Silakan cobaaa...

Ria Irawan

Tak perlu personal trainer dan menyalahkan junk food. Hari gini masih mikirin mau makan apa.. Makanan yang dimakan bikin gemuk nggak, cukup nggak kandungan gizinya? Make it simple sob.. Capcus dan mumpung konsultasinya gretong a.k.a nggak bayar. Semua urusan perut, SlimGourmet yang bisa bikin masalah gendut cabut. SlimGourmet make u langsing without make u pusing.. Don't be missing..

Charles Bonar Sirait

SlimGourmet ~ Solusi sehat untuk kebutuhan makan dan gizi Anda. Praktis, bersih, hygienis, membuat hidup semakin efisien di tengah tuntutan waktu yang begitu cepat.

Farhan

It has been a really fun culinary experience. Not only it's always been delicious, but also healthy. Lunch time and dinner has become a moment I am looking forward to having.

Ferry Ardyansyah

Gak ada yang bisa menandingi catering khusus diet selain SlimGourmet. Makanannya sangat bergizi dengan nilai gizi yang seimbang sesuai dengan takaran dari customernya. Menunya variatif serta rasanya enak dan lezat seperti makanan hotel berbintang lima. Jadi diet lebih nyaman apabila menggunakan menu SlimGourmet.

Lussy Rachmawaty

Sekarang saya tak perlu merasa bersalah tiap kali makan enak. Ala asia, eropa, semua pas di lidah saya. Tak ada bedanya sama masakan normal. Saya tidak merasa sedang menjalankan program diet karena saya bias makan seperti biasa, bahkan lebih lezat dari itu makanan biasa.

Rizky Hanggono

SlimGourmet. Makanannya enak. Walau untuk diet, tapi masih ada rasanya. Jadi nggak hambar gitu. Variasi menunya juga sangat banyak, jadi nggak bikin bosen. Untuk delivery nya tepat waktu, bahkan hujan banjir pun tetap diantar. Pokoknya SlimGourmet OK banget!

Imey Liem

Sangat fleksible sekali, enak bisa dianter dimanapun... Menunya pun beragam, ga monoton dan enak-enak, ga kaya makanan diet laennya yang gak ada variasi, dan jauh lebih hemat dari pada makan diluar.

Audy

Saya ikut program ini kebetulan untuk persiapan wedding kemarin dan SlimGourmet lumayan membantu, disamping itu makanannya enak dan bergizi, rendah lemak dan kalori, tepat sekali untuk diet!

Andrea Lee

Masakannya enak, kualitasnya benar benar terjamin dan kalorinya cukup seimbang, jadi walaupun diet, badan gak lemes, servisnya cukup memuaskan dan selalu datang tepat waktu. Resultnya juga cukup signifikan, turun 4kg hanya dalam waktu 20 hari.

Tika Panggabean (Project Pop)

Kata bang Roma Irama mengapa semua yang enak-enak itu yang dilarang.....
Mungkin karena yg enak2, lebih banyak tidak sehatnya.
Naaaaahh... sekarang udah ada yg enak2 tapi juga bagus buat kesehatan,
makanan sehat, tapi rasa tetap terjaga. Mau tau? cari jawabannya di
EUROPEAN SLIMMING CENTRE... you'll find, a healthy food,
is gotta be a good food too... taste it, you'll love it.

Yosi Mokalu (Project Pop)

Makanannya enak2, engga sperti makanan diet pada umumnya. Jadii bagi yang diet, dengan SlimGourmet akan terasa ringan menjalaninya...

Udjo (Project Pop)

Makasi banyak buat European Sliming Center, ternyata makanan sehat itu bisa beragam dan bisa enak banget.Gak seperti yang saya bayangkan sebelumnya, kirain bakal hambar,kurang gurih,ini mah enak buangggggeeeeettt.makasi ya makasi............

DJ Ai Moonchild

EUREKA! At last! Diet food that taste unbelievable. I actually enjoy eating all selection with no exception, Everyone must try...

IFEN

Indonesian Fitness Education Network. Makanan sehat dan bergizi hanya di SlimGourmet, yuukk join SlimGourmet utk nutrisi yang praktis!

Amy (RegularSlim)

SlimGourmet servisnya ok, gak pernah telat malah terkadang kepagian datengnya hehe... makanannya enak dan sesuailidah aku, gak seperti makanan diet biasanya. Berat badan dari 64kg sekarang 56kg, sukses selalu untuk SlimGourmet...

Abdullah S. (PowerSlim Program)

Saya sukses menurunkan berat badan 10kg hanya di dalam 40 hari, dari 93.7kg menjadi 83.4kg, SlimGourmet memang OK, percaya!!!

Yudi H. (PowerSlim Program)

At last... I am SLIM! Mau kurus susah banget, sampai akhirnya ketemu SlimGourmet. Saya turun 14kg dalam 60 hari. Thank you SlimGourmet... diet jadi mudah, gak ribet, enak lagi!










November 2015


Introducing to you SLIMFIT Program (SlimGourmet x 20 FIT).
Are you ready to RESET YOUR HABIT?
Please click on the picture below!














































































































































5 DAYS HEALTHY MENU

29 August 2016 - 02 September 2016


Monday (Indonesian Cuisine)

29 August 2016

Lunch :

Dinner :

Tuesday (Mediterranean Cuisine)

30 August 2016

Lunch :

Dinner :

Wednesday (Japanese Cuisine)

31 August 2016

Lunch :

Dinner :

Thursday (Western Cuisine)

01 September 2016

Lunch :

Dinner :

Friday (Asian Cuisine)

02 September 2016

Lunch :

Dinner :

GALLERY














































FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

  • I want to eat healthy, not lose weight. Is SlimGourmet for me?

    Absolutely! For those who want to maintain a stable weight and to live healthy lifestyle, we have designed this package with an extensive menu option that guarantees to keep your taste buds happy each and every bite. SlimGourmet is a great way to maintain your weight & health!

  • What if I am allergic with a certain type of food? Can I substitute?

    Yes, our expert consultants and nutritionists are trained to know all aspect of a customer’s diet habit before starting their catering program. All substitutions are maintained, so the change will only need to be done once.

  • Are you able to cater to people with illness such as high cholesterol or diabetic?

    Yes, our SlimGourmet+ package, is designed specifically for that. This "food as medicine" manner of eating habit is the best solution for most illness such as obesity, diabetic, cholesterol, and even cancer. Our experts had teamed up with a list of hospitals and doctors in order to gain the knowledge, confidence, compassion and skills required to integrate food as medicine.

  • I don't eat seafood. Can I still follow your meal plan?

    You sure can! Just be sure to specify "No Seafood" upon ordering and we will customize the menu to meet your needs.

  • How do I request a change in my schedule or meal plan?

    You can contact your personal consultant directly, or please feel free to call us at (021) 739 5752. To ensure the changes will be made, please only contact us by phone. Also, note that all changes are required to be made 24 hours before the delivery time.

  • I'm getting hungry between meals. Can I have snacks?

    If you're on our PowerSlim Program, we will provide you with puddings or jelly as a snacks between meals. The best solution is to contact our expert consultants or nutritionists, they will provide a guideline for snacking between meals specifically for you.

  • I want to order lunch only, is that possible?

    Yes, the option to order lunch or dinner only is available for our Healthy, Regular Slim and Kidz Gourmet packages.

  • Where do you deliver your meals?

    SlimGourmet delivers to any address in Jakarta and some of the surrounding areas. Additional delivery charges might be applied to addresses that are out of our delivery area. Our expert consultants will confirm your address prior to completing your order.

  • I'm going out of town. Can I schedule a stop?

    Yes, you can stop or re-start your meal delivery, but please make sure you give us at least 24 hours notice in advance before the delivery.

  • What time will my meals arrive?

    In order to provide you with a 24 hours freshness guaranteed, we offer 2 deliveries a day directly to you. For lunch, we are able to guarantee the time of delivery between 10:00am – 12:00pm. And for dinner, the guaranteed time of delivery is between 4:00pm-6:00pm.

  • Can you accommodate frequent schedule and address changes?

    At SlimGourmet we want to make eating healthy easy and we realize for that to happen we need to be accommodating. All we need is a 24 hours notice, as long as the change request is made before 24 hours from the delivery, we will be able to fulfill your request. You control the number of meals you receive and you can stop and restart your plan as you go ... without any added charge! With SlimGourmet you can design a plan to fit your needs and lifestyle.

  • What is the deadline for address and schedule changes?

    A minimum of 24 hours notice is required for any changes in schedule, address, or substitutions.

  • Can I recycle my meal containers?

    We cannot re-use meal containers due to sanitary reasons, but they are accepted at most recycling centers.

  • What is the shelf life of the meals? Can they be frozen?

    We suggest that you put the containers in the refrigerator if you are planning to eat them later that day. But if you are planning to eat it for the next day or longer, we suggest that you freeze them. And yes, our containers are microwave safe.

  • How should the food be heated?

    The meals you receive are ready to be consumed, but you are welcome to re-heat, using either a microwave or conventional oven, our containers are microwave safe

CONTACT US

Phone   : +62 21 723 1198
                 +62 21 723 6229
                 +62 21 739 5752
Fax         : +62 21 723 6228

Please fill our general inquiries form below or contact our certified nutritionists directly at nutritionists@slimgourmet.net



Name :
Phone :
Email :
Message :